Mr.Fillet - Now we're tokkin'.

  • client
    Mr. Fillet.
  • case
    Full Service Rebranding.
  • product
    Branding, Redesign & Content.

Een B2B-dienst toegankelijk maken voor een breder publiek. Bereikt door een complete rebranding, nieuwe productfotografie en website-revisie. Mr.Fillet biedt nu een smakelijker leven door hun handgefileerde kip gemakkelijk verkrijgbaar te maken. Kip die door aandacht schoner, frisser en lekkerder is en dezelfde dag nog bezorgd wordt.

de uitdaging.

branding.

De branding was niet eigentijds en vertegenwoordigde niet een herkenbare identiteit. Om de doelen te kunnen nastreven was het van belang om de re-branding traject in te zetten.

website.

Om de doelen te realiseren moest het e-commerce platform aangepakt worden. Naast het redesign dient ook het tech-landschap klaar gemaakt te worden voor de toekomst om zo de doelen te realiseren.

packaging.

Om een echt meeslepende ervaring voor de eindgebruiker te creëren, hebben we de complete verpakking opnieuw ontworpen. Binnen buiten.

icon language.

We hebben een aangepaste pictogramtaal in verschillende formaten gemaakt die op verschillende media kan worden gebruikt. Kleine 16px/24px-pictogrammen voor webgebruik en grotere, geanimeerde, 64px-pictogrammen voor web- en brandinggebruik.

Voor de producten van Mr.Fillet hebben we aangepaste 3D-lijntekeningen gemaakt om de verschillende producten te benadrukken. De vorm wordt altijd gecombineerd met de productafbeelding.

multidisciplinary team.

We don't design for you or your organization. We design for your end users!

Dillen Verschoor
Yuraymar Stewart
Chloé van der Wel
Jordi Jonkergouw

ready for a new day?

Just give us a call:
070 390 33 24

Don’t wait for awesomeness to just happen. Just contact us, and we will start building your brand.

Let's chat

Make some noise.